1 Kasım 2007 Perşembe

Bilgisayar Öğretmeninin Görüşleri

Konuştuğum bilgisayar öğretmeni bana bilgisayar ortamının havalandırılması olması gerektiğini söyledi. Laboratuarda bilgisayarlar çalıştığı için içersinin çok havasız olduğunu söyledi. En iyi oturum şeklinin U şeklinde ve içeriden olması gerektiğini belirtti. Kendisinin bulunduğu okulda da hemen laboratuar düzenini U şekline getirmiştir. Laboratuarlarda öğrencileri kullanacakları sandalyenin koltuk türünde olması gerektiğini söylüyor. Kendi laboratuarında oturan öğrencilerin sandalyeleri tabure olduğu için çok zorluk yaşadıklarını belirtiyor. Bu taburelerin çok çabuk kırıldığını ve öğrencileri rahatsız ettiğini belirtti.
Her laboratuarda bir projeksiyon cihazının olması gerektiğini söyledi. Kendi laboratuarında olmadığı için bazen zorlandığını belirtti. Öğrencilere bu nedenle bir video izletmenin çok zor olduğunu söyledi.
Kendisinin özel kullandığı bir ağ programı var. Kullanılması gerektiğine inanıyor. Öğrencileri bu sayede nerede olduklarını daha iyi gözlemleyebiliyor. Bu ağ programını kendi araştırmaları ile internetten bulmuş.

Hiç yorum yok: